Karin Herzog är en originell, patenterad formula som används av läkare och hudläkare över hela världen. Karin Herzog produkterna passar alla hudtyper och alla åldrar man kan säga att de ger huden tillbaka det som tappas med åldern!  Karin Herzog produkterna återuppbygger huden på ett naturligt sätt, oxygen (syre), fukt och vitaminer pressas ner i huden. Huden får en friskare och fräschare färg, porerna drar ihop sig och fina linjer minskar. Både torr och fet hud kommer i balans.  Produkterna motverkar skadliga bakterier på huden och hjälper mot finnar, acne och rosacea. De ökar produktionen av kollagen vilket minskar porerna och linjerna och gör huden fastare och mer elastisk. Pigmentfläckar och missfärgningar tonas också ner vid regelbunden användning. Oxygen produkterna hjälper också mot celluliter.  Dr. Paul Herzog lyckades som den förste i världen att stabilisera oxygen (syre) i en emulsion, för det fick han sitt första världspatent. Han lyckades också med att blanda Vitamin A (Retinol) i neutral form i en hudkräm som aktiveras först nere i huden och ger därför inte bivirkningar som t.ex. torr hud. Han fick också världspatent på det.  Ingen annan hudkräm har den enastående förmågan att massera sig själv djupt ner i hudlagret. Många företag har försökt att kopiera det men utan framgång.
Karin Herzog 40 år
kh_oxy_-_subtitles
Se hur syre krämen fungerar . . .
Flera kliniska tester av hudkrämerna har blivit utförda, du kan läsa mer här och här.
Flera kliniska tester av hudkrämerna har blivit utförda, du kan läsa mer här och här.
Karin Herzog är en originell, patenterad formula som används av läkare och hudläkare över hela världen. Karin Herzog produkterna passar alla hudtyper och alla åldrar man kan säga att de ger huden tillbaka det som tappas med åldern! Karin Herzog produkterna återuppbygger huden på ett naturligt sätt, oxygen (syre), fukt och vitaminer pressas ner i huden. Huden får en friskare och fräschare färg, porerna drar ihop sig och fina linjer minskar. Både torr och fet hud kommer i balans. Produkterna motverkar skadliga bakterier på huden och hjälper mot finnar, acne och rosacea. De ökar produktionen av kollagen vilket minskar porerna och linjerna och gör huden fastare och mer elastisk. Pigmentfläckar och missfärgningar tonas också ner vid regelbunden användning. Oxygen produkterna hjälper också mot celluliter. Dr. Paul Herzog lyckades som den förste i världen att stabilisera oxygen (syre) i en emulsion, för det fick han sitt första världspatent. Han lyckades också med att blanda Vitamin A (Retinol) i neutral form i en hudkräm som aktiveras först nere i huden och ger därför inte bivirkningar som t.ex. torr hud. Han fick också världspatent på det. Ingen annan hudkräm har den enastående förmågan att massera sig själv djupt ner i hudlagret. Många företag har försökt att kopiera det men utan framgång.
Karin Herzog 40 år
kh_oxy_-_subtitles
Se hur syre krämen fungerar . . .
Karin Herzog är en originell, patenterad formula som används av läkare och hudläkare över hela världen. Karin Herzog produkterna passar alla hudtyper och alla åldrar man kan säga att de ger huden tillbaka det som tappas med åldern! Karin Herzog produkterna återuppbygger huden på ett naturligt sätt, oxygen (syre), fukt och vitaminer pressas ner i huden. Huden får en friskare och fräschare färg, porerna drar ihop sig och fina linjer minskar. Både torr och fet hud kommer i balans. Produkterna motverkar skadliga bakterier på huden och hjälper mot finnar, acne och rosacea. De ökar produktionen av kollagen vilket minskar porerna och linjerna och gör huden fastare och mer elastisk. Pigmentfläckar och missfärgningar tonas också ner vid regelbunden användning. Oxygen produkterna hjälper också mot celluliter. Dr. Paul Herzog lyckades som den förste i världen att stabilisera oxygen (syre) i en emulsion, för det fick han sitt första världspatent. Han lyckades också med att blanda Vitamin A (Retinol)  i neutral form i en hudkräm som aktiveras först nere i huden och ger därför inte bivirkningar som t.ex. torr hud. Han fick också världspatent på det. Ingen annan hudkräm har den enastående förmågan att massera sig själv djupt ner i hudlagret. Många företag har försökt att kopiera det men utan framgång.
Karin Herzog oxygen ansiktskräm . . . Karin Herzog närande och vårdande produkter . . . Karin Herzog Anti-Age produkter . . . Karin Herzog Acne och finnar produkter . . .
Flera kliniska tester av hudkrämerna har blivit utförda, du kan läsa mer här och här.