Finnar - Acne - Rosacea
Oxygen produkterna motverkar finnar, acne och rosacea eftersom de dödar bakterier.  När krämen appliceras på huden pressas oxygen (syre), fukt och vitaminer ner i huden och dödar bakterier på ett naturligt sätt. Detta ger samtidigt ett mikromassage som stimulerar blodcirkulationen och förbättrar därmed ämnesomsättningen som hjälper huden att bli av med slaggämnen. Oxygen produkterna hjälper också huden att komma i balans med talg produktionen. Även många som har Rosacea har fått hjälp av produkterna. Mild Scrub - är en mild peeling som på ett skonsamt sätt rensar bort döda hudceller från hudens yta och hindrar att porerna blir tilltäppta. Rengöring - eftersom ren hud är en förutsättning för att oxygen produkterna ska kunna verka maximalt, erbjuder Karin Herzog mycket effektiva och exklusiva  rengöringsprodukter. Tillsammans ger produkterna bästa resultat.
Karin Herzog 40 år
kh_oxy_-_subtitles
Se hur syre krämen fungerar . . .
Problem med acne är mycket vanligt och särskilt hos tonåringar, men det är också många som har vuxit upp ur tonåren som har problem med acne. Största orsaken för att acne uppstår är att huden producerar för mycket talg (sebum). När en por blir tilltäppt vanligtvis av talg eller döda hudceller bildas en pormask och om pormasken blir inflammerat bildas en finne. Acne bakterier lever av det instängda talget och ökar snabbt i antal. Eftersom oxygen produkterna dödar bakterier och återuppbygger huden på ett naturligt sätt utan att torka ut huden motverkar de finnar, acne och rosacea. Fet hud kännetecknas av att den är glansig och oljig. Ofta har fet hy även synliga porer och den drabbas lättare av pormaskar och finnar än andra hudtyper.
Karin Herzog 40 år
kh_oxy_-_subtitles
Finnar - Acne - Rosacea
Se hur syre krämen fungerar . . .
Oxygen produkterna motverkar finnar, acne och r osacea eftersom de dödar bakterier.  När krämen appliceras på huden pressas oxygen (syre), fukt och vitaminer ner i huden och dödar bakterier på ett naturligt sätt. Detta ger samtidigt ett mikromassage som stimulerar blodcirkulationen och förbättrar därmed ämnesomsättningen som hjälper huden att bli av med slaggämnen. Oxygen produkterna hjälper också huden att komma i balans med talg produktionen. Även många som har Rosacea har fått hjälp av produkterna. Mild Scrub - är en mild peeling som på ett skonsamt sätt rensar bort döda hudceller från hudens yta och hindrar att porerna blir tilltäppta. Rengöring - eftersom ren hud är en förutsättning för att oxygen produkterna ska kunna verka maximalt, erbjuder Karin Herzog mycket effektiva och exklusiva  rengöringsprodukter.     Tillsammans ger produkterna bästa resultat.
Problem med acne är mycket vanligt och särskilt hos tonåringar, men det är också många som har vuxit upp ur tonåren som har problem med acne. Största orsaken för att acne uppstår är att huden producerar för mycket talg (sebum). När en por blir tilltäppt vanligtvis av talg eller döda hudceller bildas en pormask och om pormasken blir inflammerat bildas en finne. Acne bakterier lever av det instängda talget och ökar snabbt i antal. Eftersom oxygen produkterna dödar bakterier och återuppbygger huden på ett naturligt sätt utan att t orka ut huden motverkar de finnar, acne och rosacea. Fet hud kännetecknas av att den är glansig och oljig. Ofta har fet hy även synliga porer och den drabbas lättare av pormaskar och finnar än andra hudtyper.