Karin Herzog 40 år
kh_oxy_-_subtitles
Här finns några kommentarer från våra kunder:
Oxygen produkterna:
Karin Herzog 40 år
kh_oxy_-_subtitles
Rosacea uppkommer från en inflammation i och eller kring de ytliga blodkärleni ansiktet som ger utslag, oftast i ansiktets centrala delar, såsom pannan, kinderna och hakan.
Rosacea är vanligare hos personer som har lätt för att rodna av värme och stress. Det är oklart vad sjukdomen beror på, men den smittar inte. Olika grader av ärftlighet kan ligga bakom sjukdomen. Stark sol, värme, kyla, blåst, starka kryddor, heta drycker, alkohol och stress kan förvärra sjukdomen men det gäller inte alla.
Vanligen har man en diffus rodnad och ytliga blodkärl i de drabbade områdena där med tiden kan bildas varfyllda blåsor.
Vad vi har upptäckt här hos Karin Herzog är att våra produkter har hjälpt många kunder med rosacea och det är inte på grund av att produkterna är speciellt framtagna för rosacea - utan det är på grund av att de har så unika egenskaper som gör att de är mycket aktiva somAnti-Age produkter och sedan kan man säga att det är som en bonus att de hjälper till vid att motverka flera olika hudproblem som t.ex rosacea, finnar, acne, missfärgningar, m.m.
Jag är 27 år och har haft problem med rosacea sen ca 5 år tillbaka. Under en period tog jag hjälp av medicin och provade mig fram med olika dyra krämer... Sen jag började att använda Karin Herzog sedan drygt ett halvår tillbaka har mina problem försvunnit och idag har jag allt annat än problemhy! Tack! Från en mycket nöjd kund:)
..................... kund Göteborg
Först vill jag tacka för era underbara produkter. Jag har använt Anti-Age (samma produkter som i Rosacea paketet) för att motverka min rosacea och resultatet har redan visat sig efter knappt en månad. Tack vare er slipper jag hålla på att äta mediciner med antibiotika i.
..................... kund Småland
Jag vill bara tacka för de otroliga produkter som jag nu njutit av en längre tid och dessutom inte haft en tillstymmelse av Rosacea. Trots att jag fått den diagnosen av läkare. Otroligt jag har beställt nu flera gånger Rosacea mini paketet och kan ej vara utan.
..................... kund Småland
Här finns en kort film som visar hur Karin Herzog produkterna fungerar:
När vi började få alla dessa kommentarer började vi lista upp produkter som passar bra för rosacea (även om samma produkter passar också bra för hud utan rosacea).
Eftersom rosacea är en inflammation nere i och under huden måste en ansiktskräm som skall hjälpa mot rosacea vara antiinflammatorisk och det är precis vad Karin Herzog Oxygen produkter är och så mycket, mycket mera.
Oxygen produkterna:
*dödar skadliga bakterier på ett naturlig   sätt och därmed hjälper många med   rosacea *återfuktar huden på djupet *stimulerar kollagen produktionen som   gör huden fastare och mer elastisk som   gör att stora porer och ytliga blodkärl   syns mindre vid regelbunden användning *motverkar fina linjer, rynkor och    missfärgningar  *motverkar fria radikaler *återuppbygger huden på ett naturligt sätt *passar alla hudtyper *aldrig testade på djur